QRI Harmonic logoLichttherapie is een fijne, snelle manier om reflexen te integreren, vooral als mensen moeilijk kunnen bewegen of weinig aanraking kunnen verdragen. In mijn praktijk werk ik met een harmonische laser (ook wel cold laser). Dit soort koude lasers worden al meer dan 35 jaar over de hele wereld gebruikt. Er zijn veel studies waarin bewezen wordt dat ze volledig veilig zijn.

Het QRI laserapparaat combineert licht en een bijna niet hoorbaar geluid op diverse frequenties. Een combinatie van rood, infrarood en ultraviolet laserlicht dringt diep door in de huid en herstelt diverse lichaamsfuncties.

laser-qriDe laser stimuleert de natuurlijke genezing van het lichaam. Door het integreren van reflexen zijn er verbeteringen merkbaar in houding, beweging, leren en gedrag. Daarnaast is er vaak vermindering van pijn, zwelling en ontstekingen bij artrose. Ook sportblessures, rug- en nekpijn, ontstekingen, zenuwgroei- en herstel en wondgenezing kunnen sterk verbeteren!

Ook de zenuwbanen van de hersenen kunnen qua snelheid en efficiëntie sterk verbeteren. Het licht van de laser kan doordringen in de hersenen, zo kan QRI vaak heilzaam zijn bij hersenbeschadigingen. Ook bij behandeling van de ziekte van Parkinson zijn hoopvolle resultaten.

Herkomst

QRI, Quantum Reflex Integration, is ontwikkeld door de Amerikaanse Bonnie Brandes.

Details van de QRI harmonic laser:

  • Eén golflengte in het 635-970 nm
  • Coherent (in een rechte lijn)
  • Golflengtes in het rode en infrarode deel van het elektromagnetische spectrum
  • Laag vermogen (10 tot 7.500 MW)

Links